Πληροφορίες Δωματίων

Για άνετη κι ευχάριστη διαμονή σε μια γαλήνια περιοχή της Αίγινας, επιλέξτε το συγκρότημα Karmela Day Rent Apartments and Studios, τ’ οποίο διαθέτει δωμάτια και στούντιο. Όλες οι μονάδες έχουν έντονα χαρακτήρα και στυλ και μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 3 άτομα.

Τα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα και μπορούν να φιλοξενήσουν τόσο ζευγάρια, όσο και παρέες ή οικογένειες. Η πρώτη προτεραιότητα της διεύθυνσης του συγκροτημάτων, είναι να προσφέρουν ένα φιλόξενο, άνετο κι ευχάριστο περιβάλλον. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια χρειαστείτε, κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο νησί της Αίγινας.

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Τα Διαμερίσματα μας είναι διαθέσιμα προς ημερήσια ενοικίαση καθ' όλη την διάρκεια και όλες τις εποχές του χρόνου.
Για άνετη κι ευχάριστη διαμονή σε μια ήσυχη και γαλήνια περιοχή της Αίγινας, επιλέξτε το συγκρότημα Karmela Day Rent Apartments and Studios, τ’ οποίο διαθέτει δωμάτια και στούντιο. ‘Όλες οι μονάδες έχουν έντονα χαρακτήρα και στυλ και μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 3 άτομα. Τα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα και μπορούν να φιλοξενήσουν τόσο ζευγάρια, όσο και παρέες ή οικογένειες. Η πρώτη προτεραιότητα της διεύθυνσης του συγκροτημάτων, είναι να προσφέρουν ένα φιλόξενο, άνετο κι ευχάριστο περιβάλλον. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια χρειαστείτε, κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο νησί της Αίγινας.
3

Φιλοξενούμενοι ανά Διαμέρισμα

4

Διαμερίσματα

Άμεση Κράτηση Δωματίου

Τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας μήνυμα
και ενημερωθείτε για διαθεσιμότητα και τιμές περιόδου.

Παροχές Δωματίων

Κάθε ενοικιαζόμενο δωμάτιο προσφέρεται με τις κάτωθι παροχές χωρίς επιπλέον χρέωση
12

Παροχές Δωματίων